Zwart Wit

Zwart Wit wint door het goed en zorgvuldig kiezen van de kansen

De belangen waren groot voor de zwart witten, winnen was zo goed als veilig spelen en alles in eigen hand houden en verliezen was afhaken.

Onrustig en slordig begin qua afronding van de kansen

De kansen waren wederom in overvloed alleen beloonden de zwart witten zichzelf niet. Verdedigend zat het spelletje wel aardig in elkaar. Uiteindelijk werd er gerust met een 5-7 achterstand. In de rust was Schorn alles behalve tevreden over de inzet en beleving. Maar zeker ook over de afronding. Een ander zwart wit kwam dan ook uit de kleedkamer.

Omkeer vanaf 8-8

Vanaf 8-8 lag het initiatief dan ook bij de zwart witten. Al bleef het stuivertje wisselen. Uiteindelijk door goed en zorgvuldig het kiezen van de kansen werd het een 14-13 overwinning voor de Zwart witten!

Nog 1 finale te gaan volgende week in Duiven tegen Duko. Thuis werd met 21-25 onnodig verloren dus men heeft wat goed te maken!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer