Ravijn

De Play-off wedstrijden voor de Eredivisieteams van Het Ravijn gaan vrijdagavond van start

De reguliere competitie zit erop voor de eerste teams van Z&PC Het Ravijn. Dit weekend gaan de play-off wedstrijden om het kampioenschap van Nederland van start. Voor zowel dames 1 als heren 1 beginnen de play-off wedstrijden in een best of three met een uitwedstrijd. Dames 1 reist hiervoor naar Utrecht, waar in zwembad “De Krommerijn” vrijdagavond om 19:30 uur de dames van UZSC de tegenstanders zijn. De thuiswedstrijd in Het Ravijn-Zwem-Sport-Zorg is zaterdag 29 april om 18:00 uur. Indien nodig, bij het verliezen van een van de wedstrijden, wordt zondag 30 april om 17:00 uur in Utrecht de derde beslissende wedstrijd gespeeld.

Ook de Ravijnheren spelen dit weekend deze cyclus. Tegenstander voor de ploeg van interim Sander Nieland, hij vervangt trainer-coach Ron Loos, zijn de heren van GZC-Donk uit Gouda. Zij zijn poulewinnaar geworden, dus spelen zij tegen de nummer 8, Het Ravijn. De Ravijnheren starten ook met een uitwedstrijd. Deze wordt op vrijdagavond 28 april om 20:15 uur in het Groenhovenbad van Gouda gespeeld. De thuiswedstrijd is eveneens zaterdagavond 29 april om 19:30 uur. Een eventuele derde wedstrijd is zondagmiddag 30 april om 17:00 uur in Gouda.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer