Dynamo verliest van Sneek

Afgelopen zaterdag moest Dynamo Tubbergen tegen Sneek. In een eerdere wedstrijd heeft Dynamo 3-1 gewonnen van Sneek.

Het was een spannende wedstrijd met hoogte en diepte punten voor zowel Sneek als Dynamo. De eerste set ging naar Sneek toe, met als eindstand 25-19. De tweede set is Dynamo goed teruggekomen en eindigde de set in een 25-15 winst.

De laatste twee sets gingen echter weer naar Sneek, met 25-20 en 23-25. Wat dus resulteerde in een 3-1 winst voor Sneek. Met maar een wissel was deze wedstrijd voor Dynamo wel een uitdaging.

Voor Dynamo was het ook de laatste thuiswedstrijd, wat betekende dat ze een goed afscheid hebben gedaan aan 5 spelers. Volgende week is de allerlaatste wedstrijd voor het Tubbergse team en moeten ze naar Groningen. Om daar tegen Donitas te spelen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer