Erop of eronder voor Jolly Jumpers Dames 1

De 2e playoffs wedstrijd werd gehouden in Barendrecht. Beide ploegen waren gebrand om te winnen. De eerste wedstrijd van de playoffs was gewonnen door startportaal binnenland. Dus de dames uit Tubbergen hadden niks te verliezen deze wedstrijd.
De wedstrijd begon en Jolly Jumpers opende de wedstrijd met de eerste twee punten. Al snel kwam Jolly op voorsprong met een stand 3-12. Binnenland vluchtte in een time-out om de flow van de Tubbergse meiden eruit te halen. Dit werkte want de voorsprong was van korte duur. Na de time-out kwam binnenland terug tot een stand van 12-14 aan het einde van t eerste kwart.
Het tweede kwart ging van start en de Tubbergse dames speelde goed samen en waren vel aan het verdedigen, waardoor er weer een goede voorsprong werd gecreërd en de stand 27-41 werd.
In de rust werd verteld dat we ons spel moesten voortzetten en op tempo moesten blijven aanvallen, maar ook dat we moesten oppassen. We weten dat de thuisploeg nu volle bak ervoor gaan.
De rust was voorbij en het spel begon goed voor de thuisploeg. Terwijl de Jumpers geen antwoordt hadden op de felheid van Binnenland, kwam de thuisploeg terug tot een stand van 50-51. Jolly Jumpers nam een time-out en het spel werd vervolgd. De verdediging was goed neergezet nu, maar in de aanval gingen de ballen er net niet in. Uiteindelijk staat Binnelamd voor met een stand van 62-58 en verliest Jolly Jumpers de tweede play off wedstrijd.
Dat was het dan. Het seizoen zit erop voor Jolly Jumpers Dames 1. Er zat meer in, dat is één ding wat zeker is. Maar helaas, ook dit seizoen werd er niet gewonnen van Binnenland in de play offs. Tot volgend seizoen!