Jolly Jumpers komt 1-0 achter in de kwartfinale in de Play Offs

Woensdagavond stond de eerste wedstrijd van de Play offs op het programma voor de dames van Jolly Jumpers. Jolly Jumpers eindigde als nummer 4 in de competitie en dat betekent dat er tegen de nummer 5, Binnenland, gespeeld gaat worden. Beide teams beginnen met veel energie aan de wedstrijd wat maakt dat de scores in het begin van het eerste kwart gelijk opgaan. Binnenland weet echter een klein gaatje te slaan aan het eind van het eerste kwart (18-24). Het tweede kwart beginnen de gasten uit Barendrecht beter dan de roodhemden, maar blijven de Jumpers strijden voor elke bal wat maakt dat er gerust gaat worden met een 38-44 achterstand.

Na rust begint Jolly Jumpers met een inhaalslag en pakt zelfs nog even kort de voorsprong. Het derde kwart eindigt met 1 punt verschil in het voordeel van Binnenland (59-60). De laatste 10 minuten vangen aan, maar telkens als de dames uit Tubbergen het gat weten te verkleinen, loopt Binnenland weer verder uit. In het slotoffensief proberen de Jumpers de klok te stoppen door fouten te maken. Hier weet Binnenland goed gebruik van te maken waardoor de winst uiteindelijk meegaat naar Barendrecht (79-86). De return zal aanstaande zaterdag in Barendrecht gespeeld gaan worden. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd dus het wordt een alles of niets wedstrijd voor de dames van Jolly Jumpers.

Aanstaande zaterdag wordt er gespeeld in Barendrecht om 18.00 uur. Op onze social media zal de livestream gedeeld worden. Kunnen de Tubbergse dames er een derde wedstrijd uitslepen?