Jolly Jumpers Special Basketbal Cup

Jolly Jumpers organiseert haar eerste Special Basketbal Cup! Ondersteund door Special Sport Events Twente gaan we het daverende basketbalsucces van de Special Olympics van afgelopen jaar in Tubbergen herhalen.

Foto: Richard Steggink

Op zaterdag 10 juni om 12 uur wordt onder begeleiding van Jolly Jumpers dames 1 trainer Martijn Bos het startschot gegeven voor het toernooi. Er zal een middag volgen vol met basketbal en vooral plezier!

Voor wie?

Voor iedereen met een (verstandelijke) beperking. Zit je nog niet bij een team dan kunnen wij samen met jou kijken bij welk team je kunt aansluiten tijdens deze dag. Je hoeft dan ook niet lid te zijn van een vereniging of club.

Zaterdag 10 juni

Het toernooi start om 12uur. Er zal tot 17 worden gestreden om de sportieve eer. De wedstrijden worden gespeeld in Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen. Tijdens de wedstrijden zorgt DJ Roy voor muziek. Vanzelfsprekend wordt het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking.

Teams

Een team bestaat uit minimaal 3 veldspelers, 2 wissels en een coach/begeleider.

Aanmelden

Meld je samen met jouw teamgenoten aan voor 14 mei. Het kost niets om deel te nemen aan het toernooi!

Meer informatie? Bezoek onze site www.jollyjumpersbasketbal.nl of mail gbasketbal@jollyjumpersbasketbal.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer