Kevin Görtz vertrekt na het seizoen bij HHC Hardenberg

Kevin Görtz verlaat HHC Hardenberg na het huidige seizoen. De verdediger komt sinds 2016 uit voor de Tweede Divisionist. Daarvoor speelde hij acht seizoenen in de Eerste Divisie bij het eerste elftal van FC Emmen. In het oranje-zwart speelde de 33-jarige speler meer dan 130 officiële wedstrijden.

Görtz kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij de club. “Ik heb een hele mooie tijd gehad bij HHC. Het is een hele mooie club met trouwe supporters”, vertelt hij. “We zijn in zeven jaar tijd drie keer tweede geworden en één keer derde. Met elk jaar een leuk team en een mooie staf eromheen. Voetbal was de hoofdzaak, maar kort daarachter was ook plezier heel belangrijk.” De verdediger gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Technisch manager Gert Heerkes: “Na jarenlang een van onze vaste waarden te zijn geweest in de verdediging zal Kevin de selectie verlaten. Jarenlang stoïcijns spitsen het scoren beletten is wel de kwaliteit van Kevin en daarnaast kon iedere trainer altijd op hem rekenen gezien zijn uitstekende wedstrijdmentaliteit. Toonbeeld van een voetballer die wist wat nodig was om een wedstrijd te winnen. We wensen Kevin alle succes bij z’n volgende vereniging.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer