Vasse weet weer wat winnen is, Ruurlo is het slachtoffer

In de alles of niets wedstrijd tegen Ruurlo werd op sportpark t Lankamp met 2-0 gewonnen. Doelpunten kwamen deze middag van Len Veelers en Stef Wiefferink
Vasse had het moeilijk in het begin. Ruurlo liet de bal makkelijker rondgaan en was het eerste half uur gevaarlijker dan de thuisploeg.
Doelman Hannink redde de blauwwitten een aantal keer en Vasse wachtte op haar kans. Die kwam ook en het was Len Veelers die uit een vrije trap raak kopte. Het restant van de eerste helft ging wat gelijker op maar gescoord werd er niet meer.
De thuisploeg begon met goede moed aan de eerste helft. Toch moest het na tien minuten in de tweede helft al met tien man verder. Een speler pakte na tien minuten zijn tweede (discutabele) geel en kon inrukken. Met nog 35 minuten een hele opgave voor Vasse. Bijna ging het volledig mis toen de daaropvolgende vrije trap op de lat belandde. Vasse gooide op zijn beurt nog meer energie in de wedstríjd en werd beloond. Rick Haarhuis stoomde op aan de rechterkant, zag Stef Wiefferink vrij lopen en bediende Stef op maat. Stef wist wel raad met deze bal en kopte de bevrijdende 2-0 tegen de touwen. Vasse beperkte zich hierna tot verdedigen en hard werken. De blauwwitten bleven in het restant overeind en kunnen drie belangrijke punten bijschrijven. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Avanti Wilskracht.