VZ&PC

VZ&PC geeft koploper goed partij

Voor de èèn na laatste wedstrijd van de competitie ging de Vriezenveense ploeg op bezoek bij koploper Aqua Novio uit Nijmegen. In de thuiswedstrijd ontsnapten de Nijmegenaren net aan puntverlies en konden de Vriezenveners bij punten verlies van de Nijmegenaren OZ&PC nog aan promotie helpen.
Tot ver in de derde periode lagen de Vriezenveners nog op koers maar kwam Aqua Novio na 6-6 met een schot van afstand en een overtal op lichte voorsprong 8-6.
De ex eersteklas ploeg had routine genoeg om de voorsprong vast te houden en uit te breiden.
VZ&PC kwam nog tot 9-7 maar na drie ondertallen op rij kwam men niet aan inhalen toe en leed de ploeg een licht geflateerde nederlaag 10-7.
Voor de laatste officiele wedstrijd in de Stamper sluit VZ&PC de competitie af met een wedstrijd tegen E.N.C. uit Arnhem, VZ&PC wil graag de uit nederlaag goed maken en de competitie goed afsluiten met een stevige vierde plek met meer dan 12 punten voor op stek vijf.

Setstanden

2-2
5-5
8-6
10-7
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer