VZ&PC

VZ&PC sluit competitie af met forse zege

De Vriezenveense waterpoloheren hebben met een grote zege op E.N.C uit Arnhem met stijl afscheid genomen van de oude Stamper. In de laatste wedstrijd van de competitie maakten de heren de uitnederlaag ruimschoots goed.
Reeds in de eerste periode hadden al 5 spelers van VZ&PC het net gevonden en konden de Arnhemmers door een fout en 5 meter slechts tweemaal doelman Sanderman passeren 6-2. Ook in de tweede periode bleef VZ&PC aan de goede kant van de score en behield een marge van drie doelpunten 8-5. Met de kant wissel bleven de Vriezenveners met veel energie het Arnhemse doel bestoken en kon het zich veroorloven om een 5 meter niet te benutten.
B. Sportel, M. Smelt en T. Roelofsen schoten VZ&PC verder op grote voorsprong 11-6. In de laatste periode hadden de Vriezenveners E.N.C volledig in de greep en wist de ploeg geen enkele keer het Vriezenveense doel te passeren.
VZ&PC ging in deze periode gestaag door in het opvoeren van de score.
M. Hoff voor zijn derde goal en debutant J. Kenkhuis voor zijn eerste aangevuld met doelpunten van J. Roelofsen N. Sportel en K. Spit voor de laatste goal, tekenden voor een grote 17-6 einduitslag .
Hierdoor eindigde VZ&PC op een fraaie vierde plek met 44 punten.

Setstanden

6-2
8-5
10-6
17-6
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer