Webton blijft winnen

Ook de laatste thuiswedstrijd van deze editie van de Topdivisie werd een zege voor Webton. Met 3-0 via de setstanden 25-22, 25-20 en 25-21 werd het een regelmatige overwinning op het bezoekende Vocasa uit Nijmegen.

Vooral Sam Sjoers was in deze wedstrijd goed op dreef en scoorde niet alleen, maar was ook blokkerend en passend nadrukkelijk aanwezig. Na afloop van de wedstrijd werd afscheid genomen van Lex en Tom Slaghekke, die beiden minder tijd in de sport willen steken na jaren van intensief trainen en spelen en wat meer “andere” tijd ter beschikking willen hebben.

Over twee weken sluiten de mannen van trainer Rinke Olthof het seizoen af met de uitwedstrijd tegen PDK in Enkhuizen. Een plaats in de top 5 na een seizoen vol blessureleed zou op zich al een geweldige prestatie zijn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer