Zwart Wit

Zwart Wit vecht voor gelijkspel

Na de winst op Achilles vorige week hadden de zwart witten handhaving in eigen hand als ze minimaal 1 punt zouden pakken tegen mede kampioenskandidaat Duko.

Er was maar een missie! De lijn doorzetten van de afgelopen weken, steady verdedigen met elkaar en met lef aanvallen. Beginfase van de wedstrijd was gelijk opgaand. Geen best aanvalsspel van de zwart witten maar wel clean verdedigen. 

De ruststand was dan ook 4-7 in het voordeel van de zwart witten. 

Schorn was duidelijk in de rust, verdedigend was het prima maar aanvallend moest er wel een tandje bij. Verzorgder aanvalsspel en betere kansen nemen. Letterlijk: we zijn er nog lang niet mensen! Duko scoort straks waarschijnlijk een paar keer op rij in een fase maar geen paniek. Door blijven gaan blijf bij elkaar! 

En dit gebeurde ook. Uiteindelijk gevochten en geknokt met elkaar voor dat ene belangrijke punt. Bij 13-13 floot de scheidsrechter dan ook af. 

Volgend jaar gewoon 2e klasse korfbal in Delden!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer