Ashwin Manuhutu verlengt contract bij HHC Hardenberg

Het contract tussen HHC Hardenberg en Ashwin Manuhutu wordt met twee jaar verlengd. Dat betekent dat de vleugelverdediger ook in de seizoenen 2023-24 en 2024-25 in het oranje-zwart speelt. Manuhutu komt sinds 2013 uit voor HHC en is bezig met zijn tiende seizoen bij de club.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn tevreden dat we Ashwin binnen onze selectie hebben weten te houden. Ashwin draait een goed stabiel seizoen en is een vaste waarde op onze linkerkant. Tegenstanders hebben weinig in te brengen tegen deze terriër en daarnaast geeft hij vele aanvallende impulsen in ons spel. Zijn dribbels, snelheid en het winnen van vele fysieke duels zijn de echte kenmerken van het spel van Ashwin. We kunnen in ieder geval de komende periode weer op hem bouwen en wensen hem veel succes.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer