HHC O23 kampioen van Onder 23-competitie Divisie 1 B

HHC Hardenberg Onder 23 is kampioen geworden in de competitie. Het team uit de Eerste Divisie B van de competitie Onder 23 behaalde vandaag dertig punten en zag de concurrentie verliezen. DVS’33 Ermelo, de nummer twee, verloor met 5-1 van UNA. Het team van HHC won van de dertien wedstrijden negen keer, speelde drie keer gelijk en verloor slechts één keer. Met 42 doelpunten scoort HHC het meest in de competitie.

HHC Onder 23-coach Joey Rolink: “Wij als HHC zijnde hebben alles gegeven. Het seizoen verliep aan het begin stroef. Aan het einde van het seizoen hebben we toch bewezen dat wij de beste zijn en de onbetwiste kampioenen.”

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn enorm trots dat Onder 23 het kampioenschap heeft binnengehaald en in de race blijft voor promotie. Een prima prestatie van staf en spelers die we dan ook van harte feliciteren met dit kampioenschap. Daarnaast een resultaat van de RJO status van de club. Het elftal bestaat uit spelers uit Hardenberg en ambitieuze talenten uit de regio.”

De komende week blijkt of het team rechtstreeks promoveert naar de Betaald Voetbal-competitie van Onder 21, of nog een wedstrijd om promotie moet spelen. Als Onder 23 promoveert, dan zal het uitkomen in de 4e Divisie Onder 21.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer