Jeugd KV de Brink grossiert in prijzen

De investeringen die KV de Brink inzet voor de jeugd betaald zich uit. Tijdens de persoonlijke wedstrijden op veld en zetten heeft de Brink maar liefst 11 prijzen behaald. Daarnaast worden de uitslagen van deze wedstrijden ook gebruikt voor de selectie van het Nederlands kampioenschap. Hier mogen 15 jongens van de Brink aan meedoen, een ongekende prestatie. In de jongste categorie liet talent Fedde Oonk zien dat hij in supervorm verkeerd door op veld de eerste prijs voor zich op te eisen en bij het zetten een prima tweede plek met 22,17 meter. Pieter Kienhuis behaalde een derde plek op veld.

De tweede categorie wist Wes Oonk een prachtige tweede plek te bemachtigen op veld en bij het zetten behaalde hij een derde plek met 20,89 meter. Julian Groeneveld werd tweede op veld in de derde categorie en Wouter Muntel werd hier derde, bij het zetten kwam hij met 38,05 meter op de tweede plek. Bij de oudste jeugd pakte regerend Nederlands kampioen Bill Kottink een tweede plek op veld. Jorg Smellink pakte de titel bij het zetten door als enige van alle deelnemers de 50 meter te passeren met 50,95 meter. Julian Broekhuis pakte hier een tweede plek met 49,55 meter.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer