Rob van der Leij langer bij HHC Hardenberg

Aanvaller Rob van der Leij heeft zijn contract bij HHC Hardenberg met één seizoen verlengd. De 31-jarige voetballer in 2014 over naar de Hardenbergers en is topscorer aller tijden bij de oranje-zwarten.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn er gelukkig in geslaagd een van de gezichten van HHC in de laatste jaren te kunnen binden. Rob is een toonbeeld en vaste waarde gebleken in de succesvolle groei van HHC de laatste jaren. Zowel aanvallend ieder jaar goed voor een respectabel aantal doelpunten als verdedigend een grote steun voor het elftal. Hij weet inmiddels wel wat er gevraagd wordt in deze tweede divisie. Ook het komende seizoen willen we weer de strijd aangaan om de bovenste plaatsen en daarin verwachten we weer een belangrijke rol voor Rob met zijn doelpunten en ervaring.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer