Vasse geeft het in de 2e helft weg tegen Avanti

Vasse heeft de uitwedstrijd tegen Avanti wilskracht met 3-1 verloren. De vassenaren stonden in de rust nog met 0-1 voor door een penalty van Rik Wiefferink.
Avanti liet vanaf het begin zien over veel voetballend vermogen te beschikken. Vasse moest zich beperken tot de counter en deed dat met resultaat. Na zo’n 15 minuten spelen stuurde Daan Haarhuis Chiel Hilberink goed weg en de aanvaller werd uiteindelijk binnen de zestien meter gepakt door de uitkomende keeper. Rik Wiefferink bleef koel en schoot de daaropvolgende penalty beheerst binnen. Avanti werd hierna gevaarlijk met vooral voorzetten maar Loet Hannink werd niet in verlegenheid gebracht. Vasse leek even later zelfs op 0-2 te komen. Rick Haarhuis dook bij de tweede paal op, kopte de bal in de verre hoek maar zag de keeper deze net uit de hoek plukken. Beide teams gingen dus rusten met een 0-1 voorsprong voor Vasse.
De tweede helft kon Vasse minder goed druk krijgen op de gastheren. Extra zuur dat de uiteindelijke gelijkmaker uit een afgeslagen corner werd binnengeschoten. Hierna leek Vasse opnieuw op voorsprong te komen maar ditmaal werd een doelpunt van Rick Haarhuis afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant wel een doelpunt toen de bal plots voor de spits van Avanti viel en deze gemakkelijk de thuisploeg op voorsprong zette. Niet veel later uit een counter de 3-1 en Vasse stond uiteindelijk na 90 minuten toch met lege handen. Volgende week geen programma.