Vasse weet thuis niet te winnen van WVV

Vasse heeft de thuiswedstrijd tegen WVV niet kunnen winnen. De thuisploeg kwam 2 keer op voorsprong maar zag de 3 punten in de laatste minuut toch aan zich voorbij gaan. 
WVV liet Vasse in de beginfase de bal. Toch waren het de bezoekers die de beste mogelijkheden kregen om de score te openen, maar de pogingen vonden geen doel. Vasse bleef loeren en werd ook beloond. Van achteruit werd de bal diep gespeeld waarbij de bal uit de kluts voor de voeten van Chiel Hilberink kwam. De aanvaller zette zijn voet tegen de bal en deze rolde tergend langzaam over de doellijn, 0-1 en dit was tevens de ruststand.
Na rust zette WVV meer druk en de bezoekers kwamen na 60 minuten op gelijke hoogte. Een vrije trap werd van 20 meter binnengeschoten. Hierna kreeg Vasse in de 75e minuut ongelukkig een penalty tegen maar doelman Hannink wist de inzet knap te keren. Vlak voor tijd draaide de wedstrijd volledig. Douwe Naber was het meest alert bij een afgeslagen corner en schoot de bevrijdende 2-1 binnen. Vasse leek de drie punten in eigen huis te houden. Toch was het een minuut later alweer gelijk. Een voorzet werd bij de tweede paal door WVV binnengekopt. Het duel eindigt dus in een uiteindelijk zuur gelijkspel voor Vasse.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer