A.s. zondag Internationaal U12-Toernooi bij TVC ’28 in Tubbergen

Het deelnemersveld voor de 13e editie van het Internationaal U12-Toernooi bij TVC ’28 in Tubbergen is bekend. Na veel telefoontjes, mailtjes en whatsappberichten hebben de volgende betaald voetbalorganisaties toegezegd te zullen deelnemen op zondag 18 juni:

– Randers FC uit Denemarken U12
– Borussia Mönchengladbach uit Duitsland U12
– Hannover ’96 uit Duitsland U12
– FC Twente/Heracles Academie U12
– FC Groningen U12
– SC Heerenveen U12
– FC Utrecht U12
– FC Emmen U12
– Cambuur Leeuwarden U12
– FC Den Bosch U12
– Team Gemeente Tubbergen JO13
– TVC JO13-1

Doelstellingen Internationaal U12 toernooi
Belangrijke doelstellingen van het toernooi zijn het actief ondersteunen van de ontwikkeling van het jeugdvoetbal en het onderstrepen van de maatschappelijke positie van TVC ’28 in de gemeente Tubbergen. Daarom zal er, naast de JO13-1 van TVC ’28 ook Team Gemeente Tubbergen JO13 deelnemen dat bestaat uit spelers van alle overige voetbalverenigingen uit de diverse kernen van de gemeente Tubbergen. Gezien het niveau van de deelnemers en de ervaringen van de 12 voorgaande edities is de organisatie ervan overtuigd dat het weer een spannend en attractief toernooi wordt.

De opening zal plaatsvinden om 10.00u en de prijsuitreiking zal rond 17.00u zijn. Er zijn 2 poules van 6 teams en iedereen speelt minimaal 6 wedstrijden in totaal van 20 minuten en de entree is gratis! Om 12.00u is er ook nog de finale omtrent de landskampioen van de 2e elftallen. TVC 2 speelt deze finale om 12.00u in Tubbergen tegen Geldrop 2…dus nog een reden om te komen. Dus tot a.s. zondag in Tubbergen!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer