De 38e editie van het AUNI-zaalvoetbaltoernooi staat voor de deur

De Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI organiseert op zaterdag 1 juli 2023, de 38e editie van het AUNI-Toernooi. Deze zal plaatsvinden in sporthal Veldwijk te Hengelo. De stichting heeft als doel het bevorderen van de vriendschap tussen en integratie van verschillende culturen en achtergronden. Het AUNI-Toernooi is een succesvol project van de stichting. Al 38 jaar lang slaagt het AUNI-Toernooi erin om dit doel te verwezenlijken en om door middel van sport uiteenlopende bevolkingsgroepen samen te brengen. Het toernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel. U zult vast wel denken… het AUNI-Toernooi in juli? Ja u leest het goed. Als organisatie hebben we ervoor gekozen om dit jaar een speciale editie van het AUNI-Toernooi te organiseren, namelijk de ALL Stars-editie.

Dit toernooi is exclusief voorbehouden aan de oud-kampioenen van het AUNI-Toernooi tot en met het jaar 2000. We hebben besloten voor 6 geweldige ALL Stars-teams die tegen elkaar zullen strijden in één poule. De wedstrijden zullen van 12:00 – 17:00 uur plaatsvinden in sporthal Veldwijk in Hengelo. Na het sportieve gedeelte is afgerond, willen we aansluitend een feestelijke afterparty organiseren voor de bijzondere ALL Stars-teams en onze gewaardeerde vrijwilligers. Dit zal plaatsvinden op een andere locatie elders in Hengelo. Het AUNI-Toernooi is uitgegroeid tot een succesvol, sportief zaalvoetbalevenement met een professioneel allure. Het heeft een groot maatschappelijk waarde opgebouwd en bevordert de vriendschap tussen verschillende culturen. Door sport als middel in te zetten, creëren we een platform waar mensen uit diverse bevolkingsgroepen samenkomen en met elkaar verbonden worden. Het toernooi dient als een ontmoetingsplek waar verschillen worden overbrugd en waar vriendschappen worden gesmeed. Het is een viering van diversiteit, waarbij sport de universele taal spreekt die ons allen verbindt. Het toernooi staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en successen die jaarlijks worden behaald. Het toernooi wordt gekenmerkt door sportiviteit, een sterk deelnemersveld, enthousiast publiek, diversiteit, inclusiviteit, gelijkheid en een goed georganiseerde structuur.

We streven er elk jaar naar om het AUNI-Toernooi steeds succesvoller en professioneler te maken. Met de inzet van een groot team van toegewijde vrijwilligers gedurende maanden, streven we ernaar dit doel te bereiken. De enorme belangstelling van zowel de deelnemers als het publiek en de geweldige sfeer bewijzen telkens weer dat het toernooi op een buitengewoon hoog niveau staat. Het AUNIToernooi is een van de meest populaire en grootste zaalvoetbaltoernooien van Nederland, dankzij de grote animo die het geniet. Dankzij de vele vrijwilligers, deelnemers, sponsoren, partners en toeschouwers is het toernooi jaar na jaar een groot succes gebleken.

Het is uitgegroeid tot een belangrijk evenement binnen onze gemeenschap en geniet nationale bekendheid. Met dit evenement geven we een uitstekend voorbeeld van integratie tussen verschillende doel- en bevolkingsgroepen en stimuleren we veel jongeren om aan sport te doen. Het AUNI-Toernooi is laagdrempelig en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. De sfeer in de sporthallen is altijd ontspannen en gezellig. Op het AUNIToernooi is iedereen gelijk en de toegang tot het evenement is gratis. Het belooft een bijzonder toernooi te worden, waarbij oud-kampioenen na zoveel jaren weer samenkomen om kostbare herinneringen op te halen. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere evenement op zaterdag 1 juli bij te wonen. De aftrap van het 38e AUNI-Toernooi zal worden verricht door de 12-jarige Rana Kandemir. Zij is de dochter van de organisator. Zij zal dit voor de 3e keer op rij gaan doen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer