Geslaagde 1e editie ’t Oale Roadhoes Open in Tubbergen

Tennisvereniging De Acehof in Tubbergen bestaat dit jaar 50 jaar. Alle reden om eens groots uit te pakken! Er werd een toernooicommissie gevormd en vanuit daar werd er een fantastisch toernooi neer gezet, namelijk ’t Oale Roadhoes Open! Vele tennissers uit de regio wisten de weg naar de tennisbanen te vinden voor een lekker potje tennis. Er werden voorrondes gespeeld in poules van 3 of 4 koppels, en de nummers 1 en 2 gingen door. Daarna volgenden de kwart,- halve en finales. Dat gezelligheid voorop stond, bleek wel uit de overvolle terrassen elke avond. Menig speler kwam ondanks dat ze al uitgeschakeld waren, toch kijken naar de wedstrijden die volgden. De vele vrijwilligers achter de bar waren er maar druk mee. De drankkoelingen draaiden met de tropische temperaturen overuren en de lekkere hapjes werden graag genuttigd. De kantinecommissie had het geweldig voor elkaar!

Op de zondag, de dag van de finales, was op sommige banen de spanning voelbaar en was de warmte van veel gezichten af te lezen. Er werden mooie partijen gespeeld en na afloop was er onder het genot van een hapje en een drankje de prijsuitreiking, hierbij de uitslagen:

Heren 6:
1. Bert Frowijn en Dennis Westerhof
2. Sem Krikhaar en Marcus Shenouda

Dames 6: 
1. Christel Löwik en Chantal Werger
2. Nicole Egberts en Ellen Koopmans

Heren 7:  
1. Martin Kuipers en Ingmar Reinerink
2. Thom Doorgeest en Herman Stinissen

Dames 7:  
1. Nienke Koopman en Evelien Kotte
2. Anja Jonker en Vera Kienhuis

Heren 8:
1. Rudy Bekhuis en Eric Werger
2. Collin Lohuis en Sascha Olde Klieverik

Dames 8:
1. Marijn Bekhuis en Leonie oude Luttikhuis
2. Chantal Mosterdman en Annemarijn Gudden

De organisatie bedankte alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en supporters voor hun enthousiasme en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien! Daarbij werd ook vermeld dat de hoofdsponsor ‘t Oale Roadhoes Tubbergen ook voor volgend jaar heeft bijgetekend! Aan het applaus voor de fantastische organisatie te horen, komt iedereen volgend jaar terug!

Dronefoto: Maarten Rijsman

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer