Jolly Jumpers versterkt zich met Emma Schumer

De door Peatminers opgeleide Forward Emma Schumer komt over van Eredivisieclub Martini Sparks. De talentvolle 22-jarige forward is na haar studie in Groningen terug in Twente. Ze heeft de afgelopen jaren in Groningen bij HSVB Haren bij de U21 in de Eredivisie gespeeld en bij Martini Sparks geproefd aan de Eredivisie. Voor Jolly Jumpers is het een mooie talentvolle aanvulling voor de komende jaren en we zijn trots dat we deze lokale talenten de ruimte kunnen geven om te groeien in het team.

Chris Stomp: “We zijn blij dat Emma komend seizoen voor Jolly Jumpers speelt. Ze heeft bewezen een harder werker te zijn en in zichzelf te willen investeren als Eredivisiebasketballer. Ze zal komend seizoen beter worden door te trainen met de beste speelsters in Twente en ze zal zeker haar minuten maken. We denken met haar een talentvolle speelster te hebben voor de toekomst.”

Emma Schumer: “Jolly Jumpers is een nieuwe uitdaging voor mij, na 2 seizoenen in Groningen te hebben gebasketbald leek mij dit een leuke volgende stap! Ik kom zelf ook uit de buurt en ben altijd al bekend geweest met de club. Iets over mezelf: Ik ben Emma, 21 jaar. Ik kom uit Vriezenveen en studeer dit jaar af aan hbo commerciële economie met in minor in sportmarketing.”

Met Emma investeert Jolly Jumpers in de toekomst. Ze heeft bewezen hard te werken en haar mannetje te staan in het veld. Met haar wil het team komend seizoen weer met de top 4 kunnen strijden en de leerpunten van het seizoen om te zetten.

Met gemiddeld 12 minuten per wedstrijd heeft Emma zich in de Eredivisie al laten zien. Het komend seizoen staat in het teken van haar ontwikkeling als Eredivisiespeelster.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer