Spectaculair basketbal voorronde 3×3 NL in Vriezenveen

Zaterdag 17 juni 3×3 NL basketbal tour in Vriezenveen gaat de boeken in als een fantastische dag! De basketbal tour van de Nederlandse Basketbalbond met speelplaatsen als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht deed net als vorig jaar Vriezenveen aan. Het zijn de voorrondes om je rechtstreeks te plaatsen voor het NK 3×3 in Amsterdam op 27 en 28 augustus.

Jezelf elke keer verbeteren binnen je eigen mogelijkheden is de groene draad van basketbalvereniging Peatminers. Na een eerste start vorige jaar van het 3×3 toernooi hebben de Peatminers een door ontwikkeling gemaakt naar de editie in 2023. Het resultaat? Van 20 naar 33 teams, van 4 naar 5 velden, deelnemende teams van ver buiten en uit de regio, van 100 naar 500 bezoekers. Het enthousiasme van de vrijwilligers, het fanatisme van de spelers en het heerlijke weer waren hetzelfde als de editie van 2022.

Het klopte allemaal afgelopen zaterdag dank aan alle vrijwilligers, de inzet van alle spelers, de geweldige steun van onze sponsoren. Ook dank aan de gemeente Twenterand en de Nederlandse Basketbalbond.

Winnaars 3x3NL en gaan rechtstreeks door naar de finals in Amsterdam.

Mix u12 Uitsmijters (Almelo)

Vrouwen u14 Tigers (Enschede)

Mannen u14 Bully 050 (Groningen)

Mannen u16 Young Bucks (Groningen)

Vrouwen u16 Groen is de kleur (Vriezenveen)

Open vrouwen Twente Buzzers (Hengelo)

Open mannen DITS 3×3 (Essen Dld.)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer