Tennisjeugd uit Albergen toont stalen zenuwen en gaat er met het kampioenschap vandoor

Het jeugdteam van TV Albergen zorgde voor een spectaculaire finaledag op thuisbasis ‘t Hinvert. Afgelopen zondag wist het groene jeugdteam (10-12 jaar) met 6-0 te winnen van het Hengelose Weusthag. Niet alleen een geweldige dagwinst, maar een resultaat dat ervoor zorgde dat ze alle andere teams achter zich lieten en dus kampioen waren.

Tot de laatste wedstrijd was de competitie voor het team van Isis Nijhuis, Evy Leemhuis, Noor Boerrigter, Amerens Halbesma en Ilse Besselink spannend. Voor aanvang van de laatste speeldag stond het team nog op een derde plek. Tot overmaat van ramp had één van de speelsters een paar dagen ervoor ook nog haar pols gebroken. Maar met een sterk team en door stalen zenuwen te tonen wist Albergen 1 op de laatste dag zes van de zes wedstrijden te winnen. Daarmee eindigden ze samen met Hardenberg bovenaan met beide 28 punten. Door eerder onderling resultaat mocht het Albergse team uiteindelijk het kampioenschap op hun naam schrijven. Knallende kurken van alcoholvrije champagne, blije gezichten en een sorbet bij Fraans Marie was het welverdiende eindresultaat na deze topprestatie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer