Tijd voor duurzame binnenverlichting

Met de zomerperiode in zicht is het tijd om de verduurzaming van binnenverlichting in uw sportaccommodaties aan te pakken. Gelukkig staat Sportverlichting.com voor u klaar als partner om uw sportfaciliteiten te voorzien van energie-efficiënte en duurzame ledverlichting.

Voor bestuurders van binnenbanen is er echter dit jaar nog een extra reden om te investeren in uw sportcomplex: het verbod op tl-verlichting dat vanaf augustus 2023 van kracht is. Dit verbod betekent dat de productie en import van tl-verlichting zal worden stopgezet. Sportverlichting.com biedt op maat gemaakte duurzame ledverlichting met als doel de hoogste kwaliteit te behalen en rekening te houden met de energiebesparende factor.

Naast de technische expertise op het gebied van ledverlichting kan Sportverlichting.com u ook ondersteunen bij het verkrijgen van financiële voordelen voor uw duurzame verlichtingsproject. Wij zijn goed op de hoogte van subsidiemogelijkheden en regelingen, zoals de BOSA-regeling, en de adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanvragen van subsidies om uw investering te optimaliseren. Neem een kijkje op https://sportverlichting.com om nog meer te weten te komen over de duurzame ledverlichting en de vele opties/mogelijkheden hiervan.

Informatieavond tennissport
Op woensdag 5 juli 2023 geeft Sportverlichting.com een speciale tennis informatieavond om 20.00 uur bij TC Bosheim in Bussum. Sportverlichting.com is ontstaan vanuit de tennissport en de medewerkers vinden het geweldig om hun kennis te delen over ledverlichting voor deze mooie sport.

Sportverlichting.com heeft bij TC Bosheim in totaal 13 banen voorzien van energiezuinige ledverlichting, waarvan 4 binnenbanen in de hal. Dit is dus een uitstekende gelegenheid om de voordelen van ledverlichting in de praktijk te ervaren voor zowel binnen als buiten.

Tijdens de informatieavond zullen we ingaan op de voordelen van duurzame ledverlichting, de juiste lichtniveaus voor tennisbanen, de optimalisatie van de verlichting en nog veel meer. De informatieavond biedt jou een uitstekende gelegenheid om informatie te verzamelen en de ledverlichting zelf te ervaren. Wilt u hier bij zijn neem dan een kijkje op onze aanmeldpagina.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer