TV De Acehof in Tubbergen organiseert tennistoernooi

Tennisvereniging De Acehof in Tubbergen viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. In dit speciale jubileumjaar heeft TV De Acehof ook weer een mooi activiteitenaanbod vastgesteld voor jong en oud. Voor de vereniging is ‘t Oale Roadhoes Open tennistoernooi in de dubbel categorieën 6, 7 en 8 de kers op de taart. De organisatie heeft de inschrijving midden april opengezet en binnen een maand zaten de categorieën helemaal vol en heeft de wedstrijdleiding zelfs koppels op de wachtlijst moeten zetten. “Wij hebben iedereen alsnog kunnen indelen, omdat we het voorweekend van 10 en 11 juni ook konden gebruiken”, aldus 1 van de wedstrijdleiders Jeroen Oude Oosterik. Van zaterdag 10 juni tot en met zondag 18 juni komen 140 fanatieke spelers naar de tennisbanen in Tubbergen om te genieten van de wedstrijdspanning en de daarbij behorende gezelligheid.

De wedstrijdleiding is ook erg blij met de komst van de Noabers tijdens het tennistoernooi. Zo zijn van alle verenigingen uit de buurt koppels vertegenwoordigd. “Dat beloven mooie partijen te worden op onze drie outdoor kunstgrasbanen. Elk koppel speelt minimaal twee wedstrijden en de nummers 1 en 2 van de poules gaan door. Dat bevordert het speelgemak en het gevoel dat tennissers bij een eventuele mindere dag toch verder kunnen komen.” Het gezellige clubhuis met buitenterras in tropical style vormt het geweldige decor om tijdens ‘t Oale Roadhoes Open lekker van de wedstrijden te genieten, uit te rusten onder het genot van een drankje. Zaterdag 17 juni is van 18.00-20.00 uur een receptie gepland. Aansluitend is er een feestavond en er kan dan ook genoten worden van de laatste kwartfinales die op de banen worden afgewerkt. Dat belooft vuurwerk!

Foto: Maarten Rijsman

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer