TVC 2 in de finale voor beste 2e elftal van Nederland

Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd om het landskampioenschap op het programma voor de mannen van TVC 2. Op een zonovergoten sportpark De Wetering in Genemuiden werd om 12:30 afgetrapt. TVC 2 begon goed aan de wedstrijd en kreeg gaandeweg een aantal mogelijkheden voor m de score te openen. Echter kreeg ook SC Genemuiden 2 ook meet grip op de wedstrijd. Echt grote kansen werden er niet gecreëerd wat resulteerde in een 0-0 ruststand.

De tweede helft begon goed voor de mannen van Stephan Olthof. In de 50e minuut liet Jochem Jansen de 0-1 op het scorebord noteren. Nog onder de naam indruk van de 0-1 stond een minuut later de 1-1 op het scorebord. SC Genemuiden 2 had inmiddels het betere van het spel en leken iets fitter dan TVC 2. Met hangen en wurgen werd er een verlenging afgedwongen. De punten werden even op de i gezet in de korte pauze. In de eerste helft van de verlenging had ook SC Genemuiden 2 het betere van het spel totdat een ongelukkige terugspeelbal door Jochem Jansen werd onderschept. Hij wist dan ook de bal achter de keeper van SC Genemuiden 2 te schuiven. Dit betekende meteen het fluitsignaal voor het einde van de eerste helft van de verlenging. Het daaropvolgende kwartier werd er voor elke centimeter gestreden. SC Genemuiden 2 kreeg nog enkele mogelijkheden maar onze keeper Pim Oude Geerdink die een geweldig wedstrijd speelde hield zijn doel schoon. Volgende week zondag om 12.00u staat de finale tegen Geldrop op De Grote Moat in Tubbergen op het programma!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer