Drietal Jolly Jumpers in definitieve selectie Nederlands Team

Eerder was al bekend dat er 3 speelsters van Jolly Jumpers geselecteerd waren in de voorselectie van het Nederlands Team VU20. Dit zijn Jasmijn de Ceuninck van Capelle, Marell Glaubitz en Jade Brughuis. Alle 3 de speelsters zijn twéé maanden, bijna elke dag naar Amsterdam afgereisd om te trainen met de selectie.
Bart Sengers, een oude bekende van Jolly Jumpers, heeft de groep onder zijn hoede. Vorige week hebben ze een buitenlandse stage afgerond. Afgelopen week hebben de 3 speelsters het bericht ontvangen dat ze bij de definitieve selectie van het Nederlands team VU20 horen.
Van 28 juli t/m 6 augustus spelen zij het EK in Craiova, Roemenië. “We zijn blij dat we alle 3 geselecteerd zijn en vinden het een grote eer om voor Nederland te spelen” aldus de 3 meiden. De dames spelen in een lastige poule, ze moeten dus elke wedstrijd alles moeten geven en zo min mogelijk fouten maken om hoog te eindigen. Wel hebben ze er veel vertrouwen in en zijn goed voorbereid!
Jolly Jumpers is ontzettend trots dat we 3 van de 12 speelsters (en oud-trainer/coach) mogen leveren voor het Nederlands Team. Gefeliciteerd allemaal en heel veel succes!
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer