Jolly Jumpers versterkt zich met talent Leonie Beens  

De door Excercitia in Paterswolde opgeleide guard Leonie Beens komt over van Landstede Zwolle. Ze maakt onderdeel uit van het opleidingsprogramma en speelt komend seizoen dubbel voor Jolly Jumpers en het vrouwen U21 team van Landstede. Haar ambitie is dan ook groot en verhuisd voor de basketbal aankomend seizoen naar Zwolle. Voor Jolly Jumpers is het een mooie talentvolle aanvulling, ze kan zich zo mooi ontwikkelen in een ervaren team. We hopen zo een mix te krijgen tussen jeugdige enthousiasme en ervaring.

Chris Stomp: Leonie is een talent in de basketbalwereld en was vorig samen met Marell als bepalend in het U21 team bij Landstede. Bij ons kan ze proeven aan de Eredvisie en beter worden, door te trainen met de beste speelsters en wedstrijden te spelen op het hoogste niveau.

Leonie Beens: Ik kijk er erg naar uit om bij Jolly Jumpers DS1 te gaan spelen. Ik heb zin om nieuwe dingen te leren en mij te gaan ontwikkelen binnen het team. 

Met Leonie investeert Jolly Jumpers ook in de toekomst voor Eredivisie Basketbal in Twente. Leonie laat ambitie zien om in haarzelf te investeren en stappen te zetten. Voor Jolly Jumpers is het een speelster met potentie die dit seizoen de stap kan gaan maken naar een stabiele eredivisiespeelster en wellicht nog wel meer. 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer