Judovereniging THAG blij verrast met cheque van Sportraad

Tom Bevers van de Sportraad gemeente Tubbergen heeft een cheque overhandigd aan Judovereniging THAG. De voetbal heeft namens de sportraad dit jaar gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport en de helft van de opbrengst mag de Sportraad zelf besteden in de gemeente. De judo had voor de groepen met een beperking een aanvraag ingediend voor een schuine valmat. Tom Bevers verraste de Judovereniging met een cheque van 350 euro. De judolessen voor de doelgroep met een beperking (bij de judo noemen ze dit judo in kleine groepen) starten na de zomervakantie. De lessen worden gegeven door Gerrit Middelkamp. Voor meer informatie en opgave tel. 06-22961789.

 

Bruine band voor Isa Den Ottolander

 

Tijdens de bandexamens hebben de judoka’s van judovereniging THAG te Tubbergen weer mooie resultaten behaald. Een judoka start met de witte band en kan ieder half jaar laten zien wat hij of zij geleerd heeft. Na het examen krijgen de judoka’s een slip of een nieuwe hele band. De leden hadden veel publiek meegenomen en na afloop van de examens reikte leraar Remco Timmers de volgende slippen en banden uit:

 

Witte band met oranje slip Wim Weideman, Teun Stroot, Jens Sand, Jim Kemperink, Wian Rijsman, Niek Flims

Witte band met blauwe slip Lenn Arendsen, Sep van Duist, Valentijn

Vlierman, Bas Wesselink, Sarah Westgeest,

Dalay

Gele band Mees Turenhout, Sem Grootelaar, Nolan Bolhaar,

Nena

Gele band met blauwe slip Sam Arendsen

Oranje band Stijn Lucas

Groene band Katharina den Ottolander, Emma den Ottolander

Bruine Band Isa den Ottolander

 

De bruine band is de hoogste graduatie die je bij de vereniging kunt behalen, voor zwarte band volgen vele uren training bij je leraar en vervolgens doe je in je district examen.

 

Sommige judoka’s hadden proefexamen gedaan en gaan de volgende keer weer op voor het echte werk. Met een proefexamen kun je zien waar je staat en weet je waar je het komend half jaar aan moet werken.

 

Na de zomervakantie starten de lessen weer op donderdag 7 september in de gymzaal van ’t St. Canisius aan de Huyerenseweg te Tubbergen. De eerste les begint om 18.00 uur.

In Geesteren starten de lessen op vrijdag 8 september, eveneens om 18.00 uur.

Voor meer informatie en opgave tel. 06-22961789.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer