KV de Brink prolongeert KTO Cup.

Zondag 17 juli werd door de Brink de finale gespeeld van de KTO (Kloatscheeters Twente Oost) Cup tegen Reutum.Na in de voorrondes te hebben afgerekend tegen respectievelijk, Lattrop Breklenkamp, Beuningen en in de halve finale Ons Streven (Tilligte) was de Brink er op gebrand om de finale een mooie glans te geven van het succesvolle klootschietjaar.

De Cupwedstrijden, worden gespeeld, met de leuke regel, waarin zes spelers mee doen die gezamenlijk de maximale leeftijd van 96 jaar hebben.

De finale werd gehouden bij Steeds Vooruit op de Elsmorsbaan, die er prima bij lag.

De Brink begon goed aan de wedstrijd door een geweldig openingsschot en gevolgd door een bijzonder lang tweede schot. KV Reutum verknalde het tweede schot met een schamele afstand van 40 meter. Hierdoor lag de Brink dus al op een schot voorsprong. De Brink kon vrij en goed doorschieten, na 8 schoten was er al een voorsprong van twee schoten. KV Reutum probeerde van alles en had er ook echt goede schoten bij, maar was niet bij machte om het ontketende team van de Brink het nog enigszins moeilijk te maken.

Halverwege de wedstrijd, die uit 24 schoten bestond, consolideerde de Brink de voorsprong op twee schoten. Het gemak nam de overhand, maar door ingrijpen van de begeleiding, werd de draad weer opgepakt en was het “rookie” Wes Oonk die het laatste schot van Reutum mocht beantwoorden en de Cup “binnen schoot”. De Brink had uiteindelijk een meer dan comfortabele voorsprong van drie schoten.

Na afloop werd de prijs in ontvangst genomen met veel gejuich, rookbommen en feestvierende sporters.

Een geweldige afsluiting van een mooi klootschietjaar van de Brink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer