Nieuw bij THAG: Judo vanaf drie jaar

Judoën vanaf 3 jaar is sinds kort mogelijk bij Judovereniging THAG op de zaterdagochtend in de vaste judoruimte aan de Stins 2 te Almelo. De ingang is bij sporthal De Schelfhorst en hier heeft de judo een vast onderkomen.

Niet elke sport is geschikt om vanaf erg jonge leeftijd te beoefenen. Judo echter bij uitstek wel! Jonge kinderen maken spelenderwijs kennis met judo, niet met als doel om een goede judoka te worden, maar om vertrouwd te reken met anderen en met jezelf. Maar ook met de mogelijkheden van je lichaam, veilig vallen en stoeien. De motorische en mentale ontwikkeling staan hierbij voorop.

3 en 4 jarigen 9.30 – 10.15 uur, 5 -7 jarigen 10.30 – 11.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 06-22961789.

De leraren Remco Timmers, Henrik Denker en Joep Ritzen zorgen voor een goede begeleiding. Tijdens de drie kennismakingslessen is het mogelijk om een judopakje te lenen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer