10e Richard Bertelink Memorial prooi voor Excelsior’31, NEO op plek 4

De 10e editie van de erg sterk bezette Richard Bertelink Memorial is gewonnen door Excelsior’31. De ploeg van coach Jos van der Veen was op het laatste moment toegevoegd aan het deelnemersveld vanwege een afmelding van een andere club. De Rijssenaren, afgelopen seizoen gedegradeerd van de derde naar de vierde divisie, maakten hun status waar en eindigden als eerste.

Beide poules waren sowieso ijzersterk bezet met een vierde divisionist, drie eersteklassers, drie tweedeklassers en een derdeklasser.

Alle clubs maakten gebruik van veel spelers. Bovendien waren er nog de nodige mensen op vakantie of geblesseerd, een gegeven waar de trainers elke voorbereiding tegenaan lopen en zeker als de vakantie in de regio laat valt, zoals dit jaar.

Op donderdag werden de eerste twee pouleduels afgewerkt en na de eerste duels op de zaterdag kon de eindstand in beide poules worden opgemaakt. Excelsior’31 en Bon Boys wonnen hun poule en speelden de finale waarin de ploeg uit Rijssen met 5-0 duidelijk te sterk was.

De uitslagen van de finalewedstrijden:

Om plek 1

Excelsior – Bon Boys                 5-0

Om plek 3

NEO – Achilles’12                     0-0 (Achilles’12 wns)

Om plek 5

Sparta Enschede – Rigtersbleek 1-1(Sparta E wns)

Om plek 7

ATC’65 – Enter Vooruit             0-0 (ATC’65 wns)

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer