Eurol Hellendoorn Rally trekt recordaantal deelnemers, waaronder Jos Verstappen

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023 vindt de 41e rally in en om Hellendoorn plaats. Er bestaat zeer veel interesse om deel te nemen. Onder meer Jos Verstappen heeft zijn komst bevestigd. U leest er meer over in bijgaand persbericht.

Wij zullen u de komende tijd regelmatig vooraf informatie sturen, die kort daarna op onze sociale media kanalen en onze website zullen worden gepubliceerd, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent.

Voor verdere informatie of wensen over fotografie (hi res of ander beeldmateriaal) staat de persdienst van de Eurol Hellendoorn Rally tot uw beschikking; de contactgegevens vindt u onderaan deze email. Ons rallyschild voor de 2023-editie treft u eveneens in bijlage aan; andere bestandsformaten zijn op aanvraag beschikbaar. Alle foto’s en afbeeldingen die u van ons ontvangt zijn uiteraard vrij van copyright voor persdoeleinden te gebruiken.

 

Meer informatie over de Eurol Hellendoorn Rally is als altijd te vinden op onze website: www.eurolhellendoornrally.com

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer