FC Twente/Heracles Academie presenteert nieuwe tenues

De nieuwe tenues van de FC Twente/Heracles Academie zijn gepresenteerd. Alle spelers van de gezamenlijke Academie zullen vanaf dit seizoen spelen in een rood-zwart gestreept thuisshirt en een blauw uitshirt.

Thuistenue
Het thuistenue kenmerkt zich door de rood-zwarte banen in het shirt, afgeleid uit de clubkleuren van FC Twente en Heracles Almelo. Het logo van de FC Twente/Heracles Academie is in het midden van de borst geplaatst. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en rode sokken.

Uittenue
Het uittenue van de FC Twente/Heracles Academie bestaat uit een blauw shirt waarin verschillende banen zijn verwerkt, aangevuld met een blauwe broek en sokken. Het tenue onderscheidt zich door een patroon dat in een lichtere blauwtint in het shirt is verwerkt.

Castore
Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt alle kleding van de FC Twente/Heracles Academie verzorgd door Castore. Het Britse kledingmerk werd in 2015 opgericht door de broers en ex-sporters Thomas en Philip Beahon, ontstaan uit het idee dat sportkleding prestaties kan verbeteren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer