Samantha Schorn-Jonkman nieuwe assistent-bondscoach TeamNL Korfbal

Samantha Schorn-Jonkman is een voormalig Korfbal Leaguespeelster en oud-international. Ze speelde vier seizoenen in de Korfbal League en heeft 11 interlands op haar naam staan. Momenteel is ze actief als hoofdcoach bij tweedeklasser Zwart-Wit uit Delden. De aanstelling als assistent-bondscoach ziet Schorn-Jonkman als een fantastische stap. “Een prachtige, leerzame kans voor me”, geeft ze aan. “Als speelster heb ik meegemaakt hoe het is om onderdeel te zijn van TeamNL Korfbal. Nu mag ik aantreden in de staf, samen met twee ontzettend ervaren coaches. Ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking en het werken met de spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Doelen stellen en die samen realiseren. Want goed is niet goed als je beter kunt zijn!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer