Stadion Galgenwaard van FC Utrecht schakelt Over op Duurzame LED-verlichting

In een ambitieus project werkt Sportverlichting.com momenteel aan de installatie van duurzame LED-verlichting in het beroemde Stadion Galgenwaard van FC Utrecht. Deze overgang van verouderde gasontladingslampen naar moderne LED-technologie zal leiden tot aanzienlijke energiebesparingen en een positieve impact op het milieu. Het proces van de transformatie is volle gang, waarbij maar liefst 120 LED-armaturen van het gerenommeerde merk AAA-LUX worden geïnstalleerd.

Martin Bolderman, directeur van Sportverlichting.com, is trots op zijn team dat dit prestigieuze project mag uitvoeren. Het voorzien van zo’n iconisch stadion als Stadion Galgenwaard van LED-verlichting, in nauwe samenwerking met FC Utrecht, is voor Sportverlichting.com een echte mijlpaal.  Het project toont niet alleen technologische vooruitgang, maar benadrukt ook het belang van duurzaamheid in de sportwereld.

De toepassing van de geavanceerde LED-verlichting van AAA-LUX zorgt ervoor dat Stadion Galgenwaard voldoet aan de hoge eisen van de UEFA Level B-norm, waardoor het geschikt is voor internationale wedstrijden op het hoogste niveau.

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer