BC Bousema/JBSCues.nl begint met een 2-6 overwinning

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl zijn de competitie met een overwinning begonnen. In Bergeijk tegen Burgmans Biljarts werd het na een 2-2 ruststand uiteindelijk 2-6 voor de ploeg van Ronny Hazewinkel.

De partij tussen Johan Roijers en Frans van Schaik kende voor de Amsterdammer een partij met twee gezichten. Halverwege stond de speler van captain Ronny Hazewinkel tegen een 22-5 achterstand aan te kijken. In het tweede deel kwam hij mede door een serie van 9 caramboles weer terug in de wedstrijd maar miste bij de stand 40-39 in de 32ste beurt, de nabeurt.

Op de andere tafel ging de partij tussen Marco Janssen en Paul Bruijstens tot 15-16 gelijk op maar toen nam Bruijstend het initiatief en via 16-21 leek er bij de stand van 22-25 geen vuiltje aan de lucht. Dankzij een serie van 11 caramboles van Janssen was het plotseling tot weer een open partij, maar uiteindelijk trok Bruijstens na 35 beurten met 36-40 aan het langste eind.

Weinig tegenstand
In het tweede deel van de wedstrijd had Jeffrey Jorissen alleen in het begin iets tegenstand te dulden van Anno de Kleine. In een goede gespeelde partij met onder andere series van zeven en tien caramboles won de man uit Beuningen in 28 beurten met 18-40.

Op de andere tafel ontspon zich een spannend gevecht tussen Bart Ceulemans en Gokhan Salman. Halverwege stond het 19-21 en vanaf dat moment was het constant stuivertje wisselen. Bij de stand 34-36 plaatste Salman in 29ste beurt een serie van vier caramboles en maakte de partij als eerste uit. In de slotserie kwam Ceulemans niet verder dan twee caramboles en waren de eerste punten van de competitie binnen.

“Dit is een goede start van de competitie. Met name de overwinning van Paul Bruijstens was voor ons belangrijk waardoor het halverwege 2-2 stond. Gokhan en met name Jeffrey maakten het karwei perfect af”, aldus Ronny Hazewinkel na afloop.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer