BC Bousema/JBSCues.nl ontvangt het sterke Team Eekhoorn

Na de prima start afgelopen zondag uit bij Burgmans Biljarts, 2-6, staat voor de biljarters van BC Bousema/JBSCues.nl voor komende zondag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is het sterke Team Eekhoorn uit Oosterhout. De ploeg van Eric van Woerkom speelde afgelopen zondag remise tegen J&F Auto’s/New Jorissen.

“Maar dit betekent niet dat we het gemakkelijk krijgen zondag. De tegenstander heeft één wijziging aangebracht waardoor het duidelijk in de breedte op papier sterker is geworden door als kopman Nikos Polychronopoulos op te stellen”, aldus de captain van de Lochemse formatie, Ronny Hazewinkel.

Zelf heeft hij ook twee wijzigingen aangebracht. Alleen op de plaatsen één en vier zien we dezelfde spelers terug, namelijk Jeffrey Jorissen en Frans van Schaik. Op de plaatsen twee en drie spelen deze zondag Johan Loncelle en Stefan Galla. Naast de Griek op één speelt Team Eekhoorn op twee met Peter Ceulemans, op drie met Frans van Kuijk en op vier met Kurt Ceulemans.

“Het zijn stuk voor stuk vier mooie partijen waarbij je op voorhand geen favoriet kunt aanwijzen”. De eerste twee partijen in Lochem aan de Zutphenseweg 35 beginnen om 13:00 uur

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer