DKV Zwart-Wit herstelt zich met een 11-17 overwinning na nederlaag tegen HKC

Na de afstraffing van vorige week tegen HKC stond vandaag de uitwedstrijd tegen Blauw-Zwart in Wierden op het programma voor DKV Zwart-Wit. 

De beginfase was stroef. Na een omzetting in de samenstelling kreeg DKV Zwart-Wit grip op de tegenstander en ging de ploeg uit Delden met 7-8 de kleedkamer in. Trainer Samantha Schorn-Jonkman benadrukte dat de afspraken nagekomen moesten worden en dat er simpel en opportunistisch moest worden aangevallen.

Na de snelle 8-8 werd de stand uitgebouwd naar een 10-15 voorsprong. Dat was een mooi moment om de 14-jarige Daan Bekhuis die mee was als wissel wat speelminuten te geven. Uiteindelijk werd de eindstand 11-17. 

Volgende week speelt DKV Zwart-Wit een thuiswedstrijd tegen Achilles.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer