Goede generale voor SV Bon Boys

Het eerste elftal heeft op een overtuigende wijze een punt gezet achter de voorbereiding. Stevo, de kampioen van vorig seizoen, werd zondagmiddag in de laatste test met 4-0 verslagen.  Op die uitslag viel niets af te dingen.

Uitslagen in de voorbereiding geven geen enkele garantie, maar het laatste oefenduel voordat zondag het echte werk begint, was wel een prettige bevestiging. Net als tegen Rigtersbleek scoorde Bon Boys ook nu vier keer. Het grote verschil met een week geleden was dat het nu geen vier treffers tegen kreeg, maar de nul hield tegen de ploeg die vorig seizoen Bon Boys en ATC’65 afhield van de titel. Bon Boys was voor rust de betere, en na rust oppermachtig. Het spel zag er uitstekend uit en de kersverse eersteklasser uit Geesteren liep alleen maar achter de bal aan. Just Leferink zette de thuisploeg in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, waarna Niek Veldhuis, Daan ten Dam en Eli van Paridon de score in het tweede bedrijf verder opvoerden.

Voor Bon Boys begint de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen De Tukkers.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer