Hector begint de competitie met een overwinning

De eerste competitiewedstrijd van Hector was tegen Buurse. De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van HSC’21, omdat het Buurse veld is afgekeurd.

Zonder de nieuwe Oekrainse spits Sacha (2 wedstrijden geschorst) werd er afgetrapt. Al na 10 minuten kreeg Hector een strafschop die door Wesley Zwoferink onberispelijk werd benut.
Hector was de bovenliggende partij in deze overgens matige wedstrijd. Vlak voor rust schoot Wesley na een fraaie individuele actie de 2-0 tegen de touwen.
De tweede helft was wat het voetbal betreft een kopie van de eerste. Toch werd het nog spannend toen Buurse vijf minuten voor het einde een penalty benutte, gegeven na een handsbal in de 16 meter.
Maar Hector bleef overeind en nam zo de 3 punten mee naar Goor.

Op zondag 1 oktober speelt Hector tegen La Première uit Almelo. Aanvang 14.00 uur.
Pupil van de Week is dan Alec Oltwater uit Hector JO10-2.