Jolly Jumpers geeft kinderen echte basketbaltraining

Bij Basketbalvereniging Jolly Jumpers starts aankomende zaterdag (23 september) de Kidsclub. De Kidsclub is voor alle kinderen vanaf 4 jaar! De trainingen vinden elke week plaats in zaal 1 van Sportcentrum De Vlaskoel in Tubbergen van 10:00 tot 11:00 uur.
De trainingen zijn een combinatie van basketbal en kleutergym en worden gegeven door ervaren jeugdtrainers. Plezier staat centraal en kinderen zullen spelenderwijs hun balgevoel ontwikkelen. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl; dat betekend naast voldoende beweging ook gezond eten. Een vast onderdeel van de trainingen is dan ook het drink en fruitmoment.
Laagdrempelig en toegankelijk
Basketbalvereniging Jolly Jumpers vindt het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Deelname is daarom de eerste keer gratis voor kinderen vanaf 4 jaar en ouders zijn van harte welkom op de tribune. Op elke datum kun je instappen. Wil het kind lid worden, vragen wij een kleine bijdrage van €30,- voor een heel seizoen.
Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een keertje langs. Bij vragen kunt u terecht bij een van de trainsters of tc@jollyjumpersbasketbal.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer