Lochemse biljartclub BC Bousema/JBSCues aankomend weekend van start

De Lochemse driebandenspelers van BC Bousema/JBSCues.nl beginnen komend weekend aan het seizoen 2023/2024. Voor de ploeg van captain Ronny Hazewinkel staat een uitwedstrijd in de Kozoom League op het programma in Bergeijk. Tegenstander is Burgmans Biljarts.

“Ik verwacht een pittig seizoen waar alle teams behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Een nadeel voor ons is ook nog dat wij spelers hebben die ook in de Duitse competitie spelen en dat vele weekenden samen vallen”.

Het is voor de captain dan ook direct al puzzelen om een goed team bij elkaar te krijgen, want ook Johan Loncelle heeft verplichtingen in eigen land. “Ik ga er vooralsnog vanuit dat we spelen met Martin Horn, Jeffrey Jorissen, Gokhan Salman en Frans van Schaik. Lukt dat niet, dan speelt Jeffrey als kopman, schuift Gokhan ook een plaats op en maakt op drie Paul Bruijstens zijn zijn debuut voor ons. Frans speelt op vier”.

De tegenstander kan niet over Eddy Leppens en Andrés Carrión Moltó beschikken waardoor Anno de Kleine als kopman fungeert, Bart Ceulemans op twee speelt en op drie maakt Marco Janssen zijn opwachting. Captain Johan Roijers speelt op vier.

“Ik denk, in welke samenstelling wij ook spelen, dat het een open wedstrijd gaat worden. Een echte favoriet is volgens mij niet aan te wijzen”, aldus de captain. De eerste twee partijen in De Gouden Leeuw beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer