Streetsoccer Toernooi in Tubbergen wederom een groot succes!

Afgelopen donderdag en vrijdag 22 vond het Streetsoccer Toernooi plaats op de parkeerplaats van Sportcentrum de Vlaskoel. De organisatie ligt in handen bij de Rotary Ootmarsum-Tubbergen en Sportservice Tubbergen. Beide partijen hebben al meerdere jaren een mooie samenwerking. Het was alweer de 6e keer dat dit evenement in Tubbergen werd gehouden. Daarvoor werd dit in Ootmarsum gehouden. Dit evenement voor basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 is jaarlijks toegankelijk voor de kinderen uit de Gemeente Tubbergen en Dinkelland. Op deze dagen samen hebben ca. 200 kinderen genoten van straatvoetbal, een lekkere versnapering en mooie prijzen.

Donderdag was helaas een regenachtige dag, maar vrijdag was het met de zon perfect voetbalweer. In de week van 25 september zullen de buurtsportcoaches van Sportservice Tubbergen de Fairplay beker gaan uitreiken in de klas van het winnende team. Deze prijs gaat naar het team wat binnen deze 2 dagen het meest Fairplay gespeeld heeft. Houd de social media van Sportservice Tubbergen in de gaten om er achter te komen welk team dit geworden is!

Rotary Ootmarsum-Tubbergen

Dankzij de sponsoren, die jaarlijks worden benaderd door de Rotary Ootmarsum-Tubbergen is er een geldbedrag van ruim € 8.000,- bijeengebracht die ten goede komt aan Stichting Leergeld en de Verjaardagsbox in zowel gemeente Tubbergen als Dinkelland. De Stichting Leergeld helpt kinderen bij wie er thuis geen geld is om te kunnen sporten, naar muziekles of zwemles kunnen gaan. De Verjaardagsbox ondersteunt gezinnen met kleine kinderen die geen geld hebben om de verjaardag van een kind te vieren.

News Outside Voetbaldag

Nog niet ingeschreven voor de News Outside Voetbaldag die op woensdag 25 oktober bij TVC ’28 in Tubbergen wordt gehouden? Alle voetballende kinderen in en om de Gemeente Tubbergen tussen de 6 en 14 mogen meedoen. Deze dag ben je een prof, want je tekent aan het begin van de dag je contract, je gratis voetbalshirt hangt klaar in de kleedkameer, je gaat met rook het hoofdveld met tribune bij TVC ’28 op, je gaat lunchen met andere kinderen en ’s middags speel je een mini-toernooi. Misschien mag jij wel de Champions League beker omhoog houden! Inschrijven kan via deze link:

Inschrijven News Outside Voetbaldag

Foto’s: Ben Haarhuis en Henk van den Heuvel

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer