Vasse verliest seizoensopening van Luctor

Vasse heeft de eerste competitiewedstrijd in de 4e klasse A met 2-1 verloren. Lang leek de ploeg op weg naar een 0-1 overwinning maar in het laatste kwartier ging het toch mis.
De eerste helft gebeurde er weinig in Almelo. Luctor was aan de bal wat comfortabeler dan Vasse maar tot echte kansen leidde dit niet. Toch was het Vasse dat vlak voor rust op voorsprong kwam. Rick Haarhuis was het meest alert bij een afgeslagen bal en schoot het leer hard tegen de touwen.
De tweede helft kwam Vasse niet meer aan voetballen toe en werd het grotendeels naar achteren gedrukt. Luctor raakte nog tweemaal het houtwerk en in de 75e minuut kreeg de thuisploeg de uitgelezen mogelijkheid voor de gelijkmaker. De spits ging makkelijk neer in de 16 meter en de scheids wees resoluut naar de stip. Luctor maakte geen fout en schoot de gelijkmaker binnen. Niet veel later opnieuw Luctor. Een bal vanaf de zijkant werd makkelijk binnengekopt en Vasse dus op een 2-1 achterstand. De blauwwitten werden hierna niet meer gevaarlijk en verliest haar eerste wedstrijd.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SDOL op het programma.
Overig programma:
Vasse 2 – Victoria 2 10:00 uur
Vasse 3 – Stevo 8 09:30 uur
MVV – Vasse 4 10:45 uur

Saasveldia VR – Vasse VR 11:00 uur

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer