VC Aastad start met sportspeeltuin voor de jongste jeugd

Op een leuke en speelse manier bewegen, terwijl de kinderen ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Bij VC Aastad is het vanaf 5 oktober weer mogelijk bij de Sportspeeltuin. Kinderen leren hier op een speelse manier kennis maken met sport en bewegen.

De Sportspeeltuin is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud. Donderdag 5 oktober is de kick-off van de Sportspeeltuin, kinderen en ouders kunnen langskomen om een kijkje te nemen en lekker mee te spelen en bewegen. Daarna is de sportspeeltuin iedere donderdag van 17.30 uur tot 18.15 uur in sporthal Windmolenbroek.

Bij de Sportspeeltuin wordt de sport volleybal niet beoefend. Het programma is er vooral op gericht dat de kinderen tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Daarbij wordt er aandacht besteed aan o.a. balanceren, springen, rennen, en gooien. Er wordt gewerkt met een strippenkaart. De kosten zijn 25 euro voor 10 strippen, dit staat gelijk aan één lessenreeks. Kinderen kunnen altijd langskomen om kennis te komen maken met het aanbod. Aanmelden voor de sportspeeltuin is mogelijk via www.aastad.nl. Voor vragen kan gemaild worden naar minis@aastad.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer