12.5-Jarig Jubileum Loopgroep de Zandstuve Geslaagd!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was het dan zover: het 12.5 jarig jubileum van Loopgroep de Zandstuve. Met het prachtige weer, de versierde kantine en de gezelligheid van de lopers was succes gegarandeerd.

Om 16 uur werd er afgetrapt met een ouderwetse “cross voor nop”, waar een mooie groep (oud) leden aan mee hebben gedaan. Na 2 rondjes van elk anderhalve kilometer werd er weer koers richting onze kantine gezet om daar te gaan genieten van een heerlijke barbecue. De opkomst was mooi: ruim 50 (oud) lopers waren aanwezig. Ook kwam de voorzitter van onze omnivereniging, Marc Kosse, als verrassing met een cadeau namens het bestuur. Dit bestond uit een tegoedbon om onze fotowand in de kantine te vernieuwen.

Na de goed verzorgde barbecue van “Bas Bbq” begon de pubquiz met 30 vragen over allerlei feitjes van onze loopgroep, zoals “Welke loopster heeft ooit de woorden: ‘Een marathon is zwaarder dan een bevalling’, uitgesproken?” en “Wie spreekt er meer woorden per minuut, dan passen per minuut?”. De winnaars kregen een warme hapjesschaal én ze ontvingen als allereerste het jubileum presentje, namelijk een waterfles bedrukt met het logo van Loopgroep de Zandstuve. Hierna werd er nog gezellig nageborrelt. Al met al was het een zeer geslaagd jubileum!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer