2e editie Erik ten Hag U12 Tournament bij Bon Boys in Haaksbergen

De organisatie van het Erik ten Hag-toernooi heeft zichzelf overtroffen. Was het deelnemersveld bij de eerste editie al om te likkebaarden, het affiche voor 2023 schittert nog meer. Op zaterdag 21 oktober wordt het smullen geblazen. De gordijnen kunnen omhoog, de spotlights mogen aan. De deelnemers voor de editie 2023 zijn: Ajax, Schalke 04, Club Brugge, FC Köln, Racing Genk, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Royal Antwerp, Fortuna Düsseldorf, FC Utrecht, KAA Gent, FC Twente/Heracles Academie, ATC’65 en uiteraard Bon Boys zelf. Hoe sterk en breed wil je het hebben? Titelverdediger Ajax doet met twee teams mee, FC Twente/Heracles ook.

Ajax en Schalke hoeven verder geen nadere introductie. Racing Genk staat in België bekend als een club met één van de betere opleidingen van het land. De beste speler die ze ooit hebben voortgebracht: Kevin de Bruyne. Borussia Mönchengladbach deed vorig jaar ook al mee. Nieuw is de ploeg van FC Köln en Bayer Leverkusen. Met Köln is de organisatie erin geslaagd een echte Traditionsverein naar de Veldmaat te krijgen. Grote club, grote aanhang en tal van prachtspelers voortgebracht. FC Antwerp was vorig jaar één van de smaakmakers en de Belgische club van Mark van Bommel zal er alles aan doen om nu wel de grootste beker mee naar huis te nemen. Maar u weet nu al, waarom u op zaterdag 21 oktober op De Greune moet zijn.

Voor meer informatie, bekijk de toernooiwebsite:
www.eriktenhagtoernooi.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer