Apollo 8 wint topper van Sliedrecht Sport

In de tweede volleybal eredivisieronde speelde Apollo 8 opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Sliedrecht Sport. In een spectaculaire wedstrijd won de thuisploeg in een spannende vijfsetter (3-2).

Na de 3-0 overwinning op Peelpush moest Apollo 8 spelen tegen Sliedrecht Sport. In een sfeervolle Veste bleef het van begin tot einde spannend. De thuisploeg trok aan het langste eind en won in vijf sets (25-14, 21-25, 25-18, 21-25, 15-13).

Veel steun
Topscorer met zeventien punten in de wedstrijd was Jette Kuipers. ‘We begonnen sterk aan de wedstrijd en voerde ons plan goed uit, dit zakte in de 2e set een beetje weg maar hierna hebben we ons herpakt. Bij de stand 2-2 in sets hebben we er alles aan gedaan om de winst eruit te slepen, met veel steun van het publiek wonnen we met 3-2 van Sliedrecht Sport’.

Spannende en zware wedstrijd
Ook trainer Thijs Oosting reageert op de winst. ‘We hebben een zwaar bevochten overwinning geboekt op Sliedrecht. Set 1 en 3 winnen we door een hoge servicedruk, in de 2e en 4e set was de servedruk wat minder en was het spannend boven de 20. In de 5e set was het stuivertje wisselen. De mooie powertip van Jette op 13-12 maakte er matchpoint van, de eerste wisten we niet te benutten, het 2e matchpoint was wel raak. Een mooie overwinning in een sfeervolle Veste!’.

Volgende wedstrijd Op zaterdag 21 oktober speelt Apollo 8 een uitwedstrijd. In sportcentrum Galgenwaard in Utrecht speelt het team een uitwedstrijd tegen VV Utrecht. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer